Behandlerhuset i Hals

GDPR


Datasikkerheds politik.

Offentlig datasikkerhedspolitik hos Behandlerhuset i Hals

Indsamling: I forbindelse med behandling på klinikken er det nødvendigt for din behandler at indsamle oplysninger om dig. Både almindelige personoplysninger og personfølsomme oplysninger. Vi indsamler kun den nødvendige og korrekte information og information der er relevant for dit behandlingsforløb. Formålet med indsamlingen er at kunne give dig det mest optimale behandlingsforløb.

Samtykke: Hvis du giver samtykke til det kan vi indsamle oplysninger fra andre, samt sende dine oplysninger videre til andre. Har du ikke givet samtykke til dette, gør vi det ikke.

Indsigt: Du har altid mulighed for indsigt i dine oplysninger. Dette opnås ved at kontakte os på klinikken, med en forespørgsel på dette.

Sletning: Efter persondataforordningen har du ret til sletning. Dette gøres ved henvendelse til klinikken. Vi gør i denne forbindelse opmærksom på at vi ifølge sundhedsloven har 5 års opbevaringspligt af dine data, fra sidste henvendelse til klinikken. Du vil her kunne bruge din ret til indsigelser.

Opbevaring: Vi opbevarer dine data krypterer og forsvarligt efter persondataforordningens forskrifter. Virksomheden opbevarer ikke data uden for Europa.

Fortrolighed: Vi sikker fortrolighed ved vores personalepolitik. Vi gør meget ud af at diskretion på klinikken og i vores dagligdag.